Közösségi média marketing

Lépj szintet vállalkozásoddal

IMG_2223

Segítünk levenni válladról a közösségi média menedzsmentet, hisz valljuk be egy vállalkozás útjának egyengetése önmagában sem kis feladat, mindezt online is sikerre vinni, pedig sok idő és rengeteg munka. Profi kreatívokkal és ütős tartalmakkal már rövid távon is sikereket érhetünk el, mely nyomon követhető különböző statisztikák segítségével.

Fontos az online jelenlét?

Használjuk ki a közösségi média lehetőségeit

A közösségi média marketing, a közösségi média használata a vállalkozás ismeretségének növelésére, célzott követés kialakítására, a weboldal forgalmának növelésére és végső soron az eladások növelésére szolgál. Mindez nagyon jól hangzik, igaz? Erősítsük meg közösségi média jelenléted!

A közösségi média az online jelenlét egyik alapköve.

Fontos a vállalkozás népszerűsítése!

Aki nincs jelen a közösségi médiában az nem is létezik, tartja a "mondás". Te ONline vagy?

Segítünk, hogy megismerhessenek

Legyél Te is ONline!

A Facebook a vezető közösségi médiaplatform, szinte minden típusú ember aktív felhasználója. A tiniktől a vállalati dolgozókig a Facebookot használják. Tehát ez egy csodálatos platform a vállalkozások számára márkaépítéshez, a megcélzott ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez, az ügyfelek frissítéséhez, a közösség és a kapcsolat építéséhez. Ha helyesen kezelik, akkor hatalmas számú leadet és értékesítést hozhat létre a vállalkozások számára. Így sok vállalkozónak jut eszébe az üzleti profil létrehozása és kezelése, DE időhiány miatt elmulasztja ezt. Olyan Facebook rajongói oldal kezelési szolgáltatást kínálok a vállalkozásoknak, hogy időt takaríthassanak meg, és a lehető legjobb eredményt érjék el.

Ez a jövő!

Miért jó a közösségi média jelenlét?

A statisztikák mindent elmondanak! A közösségi média az évek során folyamatosan fejlődött. Időről időre új trendek jelennek meg, ezért a hatékony közösségi média marketing létfontosságú szerepet játszik a vállalkozás bevételeinek növelésében.

A Facebookon keresztül posztolhatsz tartalmat, sztorikat, a hirdetéskezelőn keresztül pedig hirdetéseket hozhatsz létre. Az oldalad kezelésével új ügyfeleket szerezhetsz és gondoskodhatsz a felhasználókról. Releváns és lebilincselő bejegyzéseket készítünk, vonzó grafikával kísérve, mely alapján potenciális ügyfeleid megismerhetnek.

image-section-39-min.jpg
01-
Ötlet

Elmeséled nekünk az elképzelésiedet.

02 -
Tervezés

Mi igényeid szerint megtervezzük a projektet.

03 -
Megvalósítás

Részletes egyeztetés után pedig megvalósítjuk.

Tarts lépést a digitalizációval!

A közösségi médiát a digitális marketing második leghatékonyabb formájának tekintik, de a vállalkozások több mint egyharmada egyáltalán nincs jelen a közösségi médiában. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a kisvállalkozásoknak nincs idejük vagy erőforrásuk a közösségi média marketingbe való befektetésre.

Hitelesség

A közösségi média puszta megléte megkezdi a márka hitelességének növelését. Ha vállalkozásodnak nincs közösségi médiafiókja, vagy van, de nem frissíted és nem optimalizálod rendszeresen, akkor nem ad jó benyomást. Nem tesz semmit a bizalom megteremtésében a potenciális ügyfelek iránt, és megkérdőjelezheti a felhasználókat, hogy vállalkozásod működőképes-e. Ez azért van, mert a „közösségi médiák megnézése” napjainkban a vásárlók számára a kutatási folyamat része. Ezért fontos napjainkban a vállalkozások számára a közösségi média.

Közösségi média hitelességet ad
Keresőoptimalizálási rangsorolás

SEO rangsor

A SEO az a folyamat, amellyel webhelyed magasabb helyezést ér el az olyan keresőmotoroknál, mint a Google. Mégis mi köze van a közösségi média marketingnek a SEO-hoz? Nos, több száz rangsorolási tényező figyelhető meg, amelyet a Google megvizsgál, amikor meghatározza, hogy mely webhelyek kerüljenek az első helyre, és a közösségi média is ezek közé tartozik. Minél több visszahivatkozást kapsz azoktól az emberektől, akik megosztják a tartalmad és beszélnek a vállalkozásodról, annál nagyobb jelentőséget tulajdonít a Google a Te webhelyednek.

Csomagok

Szolgáltatás árak

Started

30.000

Ft

/hó

Intermediate

75.000

Ft

/hó

Full Agency

Egyéni megbeszélés alapján

Leszel a következő ügyfelünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi, INGYENES személyre szabott árajánlatunkat!