Közösségi média marketing

Lépj szintet vállalkozásoddal

image-section-40-min.jpg

A statisztikák mindent elmondanak! A közösségi média az évek során folyamatosan fejlődött. Időről időre új trendek jelennek meg, ezért a hatékony közösségi média marketing létfontosságú szerepet játszik a vállalkozás bevételeinek növelésében.

Fontos az online jelenlét?

Használjuk ki a közösségi média lehetőségeit

A közösségi média marketing, a közösségi média használata a vállalkozás ismeretségének növelésére, célzott követés kialakítására, a weboldal forgalmának növelésére és végső soron az eladások növelésére szolgál. Mindez nagyon jól hangzik, igaz? Erősítsük meg közösségi média jelenléted!

A közösségi média az online jelenlét egyik alapköve.

Fontos a vállalkozás népszerűsítése!

Aki nincs jelen a közösségi médiában az nem is létezik, tartja a "mondás". Te ONline vagy?

Segítünk, hogy megismerhessenek

Legyél Te is ONline!

A Facebook a vezető közösségi médiaplatform, szinte minden típusú ember aktív felhasználója. A tiniktől a vállalati dolgozókig a Facebookot használják. Tehát ez egy csodálatos platform a vállalkozások számára márkaépítéshez, a megcélzott ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez, az ügyfelek frissítéséhez, a közösség és a kapcsolat építéséhez. Ha helyesen kezelik, akkor hatalmas számú leadet és értékesítést hozhat létre a vállalkozások számára. Így sok vállalkozónak jut eszébe az üzleti profil létrehozása és kezelése, DE időhiány miatt elmulasztja ezt. Olyan Facebook rajongói oldal kezelési szolgáltatást kínálok a vállalkozásoknak, hogy időt takaríthassanak meg, és a lehető legjobb eredményt érjék el.

Ez a jövő!

Miért jó a közösségi média jelenlét?

A statisztikák mindent elmondanak! A közösségi média az évek során folyamatosan fejlődött. Időről időre új trendek jelennek meg, ezért a hatékony közösségi média marketing létfontosságú szerepet játszik a vállalkozás bevételeinek növelésében.

A Facebookon keresztül posztolhatsz tartalmat, sztorikat, a hirdetéskezelőn keresztül pedig hirdetéseket hozhatsz létre. Az oldalad kezelésével új ügyfeleket szerezhetsz és gondoskodhatsz a felhasználókról. Releváns és lebilincselő bejegyzéseket készítek, vonzó grafikával kísérve, mely alapján potenciális ügyfeleid megismerhetnek.

image-section-39-min.jpg
01-
Ötlet

Elmeséled nekünk az elképzelésiedet.

02 -
Tervezés

Mi igényeid szerint megtervezzük a projektet.

03 -
Megvalósítás

Részletes egyeztetés után pedig megvalósítjuk.

Tarts lépést a digitalizációval!

A közösségi médiát a digitális marketing második leghatékonyabb formájának tekintik, de a vállalkozások több mint egyharmada egyáltalán nincs jelen a közösségi médiában. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a kisvállalkozásoknak nincs idejük vagy erőforrásuk a közösségi média marketingbe való befektetésre.

Hitelesség

A közösségi média puszta megléte megkezdi a márka hitelességének növelését. Ha vállalkozásodnak nincs közösségi médiafiókja, vagy van, de nem frissíted és nem optimalizálod rendszeresen, akkor nem ad jó benyomást. Nem tesz semmit a bizalom megteremtésében a potenciális ügyfelek iránt, és megkérdőjelezheti a felhasználókat, hogy vállalkozásod működőképes-e. Ez azért van, mert a „közösségi médiák megnézése” napjainkban a vásárlók számára a kutatási folyamat része. Ezért fontos napjainkban a vállalkozások számára a közösségi média.

Közösségi média hitelességet ad
Keresőoptimalizálási rangsorolás

SEO rangsor

A SEO az a folyamat, amellyel webhelyed magasabb helyezést ér el az olyan keresőmotoroknál, mint a Google. Mégis mi köze van a közösségi média marketingnek a SEO-hoz? Nos, több száz rangsorolási tényező figyelhető meg, amelyet a Google megvizsgál, amikor meghatározza, hogy mely webhelyek kerüljenek az első helyre, és a közösségi média is ezek közé tartozik. Minél több visszahivatkozást kapsz azoktól az emberektől, akik megosztják a tartalmad és beszélnek a vállalkozásodról, annál nagyobb jelentőséget tulajdonít a Google a Te webhelyednek.

Csomagok

Szolgáltatás árak

Started

30.000

Ft

/hó

Intermediate

75.000

Ft

/hó

Full Agency

Egyéni megbeszélés alapján

Leszel a következő ügyfelünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi, INGYENES személyre szabott árajánlatunkat!