Testreszabott marketing megoldások

Digitális Marketing Szolgáltatások

Kisvállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek és középvállalkozásoknak, digitális marketing eszközökkel segítem bevételeinek növelését. Testreszabott megoldások, amelyek megfelelnek a Te egyedi igényeidnek. Tekintsd át szolgáltatásaimat és mondd el, hogyan tudok segíteni Neked!

Weboldal készítés

Letisztult és funkcionális weboldalt hozok létre, amely a legjobban megfelel a Te igényeidnek, miközben optimalizált élményt nyújt a látogatóknak és az ügyfeleknek.

A Te igényeid szerint

Online megjelenés szempontjából a weboldalad lesz a legfontosabb eszközöd. Az elkészítési folyamat során rendszeresen egyeztetek Veled, így a végeredmény a Te elképzelésid megvalósítása lesz.
ÉRDEKEL

Facebook megjelenés

Kihasználjuk a digitális marketing és a közösségi média erejét, hogy életre keltsük vállalkozásod az online világban.

Legyél Te is Online!

Hatékony módot keresel a vállalkozás nevének, az új ügyfelek számának és a weboldal forgalmának növelésére? Akkor a közösségi médiában a helyed! Erősítsük meg közösségi média jelenléted.
ÉRDEKEL

Karbantartás

Egy wordpress weboldal rendszeres tartalmi és technikai frissítése, karbantartása és a biztonsági mentések készítése létfontosságú feladat a megfelelő működés érdekében.

Tudd jó kezekben weboldalad

Az elkészült munkára 3 hónap karbantartási és hibajavítási garanciát vállalok. Ha elégedett vagy honlapod teljesítményével, a karbantartás idejét meghosszabbíthatod.
ÉRDEKEL

Pontosság

Számomra fontos a megbízhatóság, ezért munkáim során nagy hangsúlyt fektetek a megbeszélt határidők betartására.

Fejlődés

Folyamatos fejlődés és tanulás biztosítja, hogy a legmagasabb színvonalon készítsem el a rám bízott feladatokat.

Kapcsolattartás

A teljes folyamatot, a megrendeléstől a honlap átadásáig nyomon követheted online. Kommunikáció = elégedett ügyfél.

Garancia

Elégedettségi garanciát vállalok munkáimra. Az együttműködés elején szerződés készül, ami mind a kettőnk érdekeit védi majd.