Rólunk

Ismerj meg minket egy kicsit közelebbről

Jó tudni!

Minden, amire szükséged van vállalkozásod fellendítéséhez, nálunk megtalálható

Jó üzleti ötletek

Segítünk ügyfeleinknek a látogatók vonzásában és a konverziók növelésében. Célunk, hogy hatékony és eredményes online kampányokat tervezzünk és hajtsunk végre, melyekkel növelni tudjuk ügyfeleink online jelenlétét és bevételeit egyaránt.

Az innovatív eszközök és stratégiák alkalmazása mellett, mindig az ügyfél igényeit helyezzük előtérbe. A közvetlen kapcsolattartás és a személyre szabott megoldások kialakítása számunkra kiemelten fontos.
Bármelyik iparágban tevékenykednek ügyfeleink, mi minden esetben igyekszünk megismerni a piaci viszonyokat és az ügyfél sajátosságait, hogy a legmegfelelőbb stratégiát alkalmazhassuk az adott szituációban. Csapatunk elkötelezett a folyamatos fejlődésben és a legújabb trendek, technológiák követésében, hogy mindig a legjobb és legújabb megoldásokkal tudjuk segíteni ügyfeleinket.
Az ügyfél elégedettsége az elsődleges számunkra, és minden egyes projektet odaadóan és precízen kezelünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel. Fontos számunkra a kommunikáció, így ügyfeleink mindig tisztában vannak a projekt állapotával és az elvégzett munkával. Csapatunkban olyan szakemberek dolgoznak, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal az online marketing területén, és minden projekten elkötelezettek az eredmények elérése érdekében.
Itt kezdődött minden

Történetünk

2017

Webdesigner képzés

Több sikeres képzés elvégzése után, elkezdődtek az éles munkák, melyeket többnyire ismerősök és barátok által jöttek létre tapasztalatszerzés céljából.

2019

Közös utak

Tapasztalatunkat egy közös munkahelyen szereztük, ahol hasonló munkakörökben, egy nagy cég által szereztük tapasztalatainkat.

2021

Vállalkozás alapítása

Egyszemélyes csapatként elindult a vállalkozás, akkor még csak weboldal készítés területen, de annál nagyobb lelkesedéssel.

2023

Bővülés

Online marketing menedzser képzés elvégzése után, megalakult csapatunk és bővítettük szolgáltatásainkat, mellyel nagymértékben segíthetünk.

Ismerj meg!

Online marketing és weboldal készítés

A nevem Biró-Czink Renáta. Online marketing területen a közösségi média kezelésben, kampányok tervezésében, tartalomgyártásban és weboldal készítésben tudom segíteni vállalkozásod.

Ismerj meg!

Közösségi média kezelés

A nevem Hérán Barna. Közösségi média kezelésben, kampányok kivitelezésében, tartalomgyártásban és hirdetéskezelésben tudom segíteni vállalkozásod.

Ismerj meg!

Fotó és videó készítés

A nevem Kecskés Norbert. Több éves tapasztalattal, kreatív fotó és videó készítéssel és egyéb tartalomgyártással tudom segíteni vállalkozásod.

Leszel a következő ügyfelünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi, INGYENES személyre szabott árajánlatunkat!