Tekintsd meg néhány eddigi munkámat

Referenciák

Minden munkámat úgy készítem el, mintha a sajátom lenne. A minőség és az ígért határidők betartása, nálam az egyik legfontosabb szempont. Tekintsd meg néhány referencia munkámat és, ha elnyerték tetszésed, keress bizalommal!

Bekka-Jálsz PUB

A Bekka Bt. egy vendéglátással (is) foglalkozó cég, aki az első és egyik legkedvesebb ügyfeleim közé tartozik. Logójukhoz igazodva, egy színes, fiatalos és nem utolsó sorban könnyen kezelhető weboldalt szerettek volna, mely minden szükséges információt és funkciót tartalmaz, az oldalra látogatók számára.

Tiszasas község honlapja

Kis falum weboldala és annak karbantartása máig hálás feladat számomra. Elsődleges cél a funkcionalitás és reszponzivitás volt. Ma már szinte kötelező feladatként kell üzemeltetni önkormányzatoknak weboldalt, mely adatszolgáltatást és első kézből, hiteles információkat biztosít.

Fentről Nézve – Vizuális stúdió

Fényképezéssel és videókészítéssel foglalkozó megrendelő számára készült a weboldal. Mint minden esetben, a folyamat során végig kapcsolatba voltam a megrendelővel, akinek ötleteit, kívánságait igyekeztem beépíteni a készülő honlapba. Az eredmény magáért beszél, hiszen sikerült az elképzeléseket valósságra váltani.

TomSolar Kft.

Napenergia rendszerek kivitelezésével foglalkozó cég, a megkereséskor újnak számított a piacon. Kérésük alapján egy 21. századi, letisztult, a konkurencia mellett méltón képviselhető weboldalt szerettek volna, mely a potenciális megrendelők számára minden szükséges információt tartalmaz.

Csépa község honlapja

Csépa egy kis település Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Tiszazug szívében. Közel 10 éves közszférában eltöltött idő után, nagy örömömre szolgált a felkérés, hogy régi honlapjukat újítsam meg. Hatalmas munka volt, ám a weboldal felépítését tekintve, jól jött a korábbi gyakorlati tapasztalat.

Mayer Alexandra – Kínai asztrológia

Izgalmas utazás az asztrológia világában. Talán nem árulok el nagy titkot, hogy minden projekt más és ez a különbözőség adja a munka szépségét, mely szerint mindig egy számomra új terepet ismerhetek meg. A megfelelő képek felkutatása, az oldal felhasználóbarát felépítése adta a kihívást és megoldandó feladatot egyszerre.