Referenciák

Tekintsd meg eddigi munkáinkat

Vendéglátással kapcsolatos weboldalak és tartalmak készítése

Bekka-Jálsz PUB

A Bekka Bt. egy vendéglátással (is) foglalkozó cég, aki az első és egyik legkedvesebb ügyfeleink közé tartozik. Logójukhoz igazodva, egy színes, fiatalos és nem utolsó sorban könnyen kezelhető weboldalt szerettek volna, mely minden szükséges információt és funkciót tartalmaz, az oldalra látogatók számára.

bekkajalsz.hu

Önkormányzati projektek elkészítése több éves tapasztalattal

Tiszasas község

Egy Szolnok vármegyei község weboldala és annak karbantartása máig hálás feladat számunkra. Elsődleges cél a funkcionalitás és reszponzivitás volt. Ma már szinte kötelező feladatként kell üzemeltetni önkormányzatoknak weboldalt, mely adatszolgáltatást és első kézből, hiteles információkat biztosít.

tiszasas.hu

Kreatív szolgáltatás egy kreatív csapatnak az igazi kihívás

Fentről Nézve - Vizuális stúdió

Fényképezéssel és videókészítéssel foglalkozó megrendelő számára készült a weboldal. Mint minden esetben, a folyamat során végig kapcsolatba voltunk az ügyféllel, akinek ötleteit, kívánságait igyekeztünk beépíteni a készülő honlapba. Az eredmény magáért beszél, hiszen az elképzelések valóssággá váltak.

fentrolnezve.hu

Önkormányzati oldal felújítása, reszponzívvá alakítása

Szelevény község

Egy régi, korszerűtlen alapokon álló önkormányzati weboldal felújítására került sor, mely immár nem csak asztali számítógépen, hanem mobilon és akár táblagépen is könnyen kezelhető. A korszerűsítés mellett, a jogszabályi megfelelés a hosszú távú cél.

szeleveny.hu

Készen állsz arra, hogy új szintre emeld vállalkozásod?

Követjük a legújabb trendeket és taktikákat, mellyel vállalkozásod sikereihez hozzájárulhatunk.

Napelem rendszerek kivitelezésével foglalkozó cég

TomSolar Kft.

Napenergia rendszerek kivitelezésével foglalkozó cég, a megkereséskor újnak számított a piacon. Kérésük alapján egy 21. századi, letisztult, a konkurencia mellett méltón képviselhető weboldalt szerettek volna, mely a potenciális megrendelők számára minden szükséges információt tartalmaz.

tomsolar.hu

Önkormányzati szintű megkeresések, a kihívások között a kedvenceink

Csépa község

Csépa egy kis szintén Szolnok vármegyében, a Tiszazug szívében. Nagy örömünkre szolgált a felkérés, hogy régi honlapjukat újítsuk meg. Hatalmas munka volt, ám a weboldal felépítését tekintve, jól jött a korábbi gyakorlati tapasztalat.

csepa.hu

Különleges élmény volt kicsit elmerülni a kínai asztrológia világába

Mayer Alexandra

Talán nem árulunk el nagy titkot, hogy minden projekt más és ez a különbözőség adja a munka szépségét, mely szerint mindig egy számunkra új terepet ismerhetünk meg. A megfelelő képek felkutatása, az oldal felhasználóbarát felépítése adta a kihívást és megoldandó feladatot egyszerre.

mayeralexandra.hu

Marketing taktikák

Elemezzük a versenytársak helyzetét, hogy lépést tartsunk a konkurenciával

A vállalkozás marketingjét befolyásoló erősségek, gyengeségek, lehetőségek és veszélyek.

A megfelelő marketing eszközök segítségével meghatározzuk a piaci pozíciód és megkeressük a vállalkozásod számára megfelelő platformo(ka)t. Rengeteg vállalkozónak nincs ideje a marketingre, pedig elengedhetetlen eszköz a vállalkozás sikerességéhez. Ebben szeretnénk segíteni több éves tapasztalatunkkal Neked is.

Apró lépések a sikerhez

Az online jelenlét minden formája elengedhetetlen mára már. Egy vállalkozás hitelességéhez szükség van weboldalra és a közösségi médiában való aktív jelenlétre.

Leszel a következő ügyfelünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi, INGYENES személyre szabott árajánlatunkat!