Weboldal készítés

Online jelenléted a legfontosabb marketing eszközöd

TE MEGÁLMODOD, MI MEGVALÓSÍTJUK

Honlap a Te igényeidre szabva

MEGJELENÉS

Az online megjelenés és annak grafikai tervezése, a vizuális kommunikáció egy vállalkozás egyik legfontosabb feladata. Egyedi logód és arculatod tükrözi üzleti minőséged és értékeid, melynek figyelemfelkeltőnek és könnyen felismerhetőnek kell lennie.

ÜGYINTÉZÉS

A kiválasztott domain regisztrációja után, szükség szerint segítünk a tárhelyszolgáltató kiválasztásában, majd elvégezzük az adatbázis megfelelő beállításait. Bízd ránk a teljes ügyintézést, plusz költségek nélkül!

Segítünk

Weboldalkészítés igényeid szerint

Bármennyire is közhelyesen is hangzik, a minőség iránti elkötelezettség a legfontosabb számunkra. Elsődleges motivációnk a webhelyek létrehozása során az, hogy eredményeket hozzon vállalkozásod növekedése érdekében és megtalálható legyél a célközönséged számára egy könnyen navigálható weboldal segítségével. A weboldal ma már alapkövetelmény, de egy igazán jó weboldal kiemelhet a konkurencia soraiból. Képviseli a márkádat, látogatókat vonz, online névjegykártyaként működik és ha ügyesen van megalkotva, értékesít is helyetted. Online megjelenés szempontjából a weboldalad lesz a legfontosabb eszközöd.

WORDPRESS…MIÉRT?

A WordPress a világ legelterjedtebb CMS rendszere. Egy olyan keretrendszer, ami megkönnyíti a weboldalak fejlesztését és szerkesztését.

Wordpress weboldal készítés
Felhasználóbarát weboldal készítés

Reszponzív

Webhelyednek könnyen használhatónak kell lennie asztali számítógépen, táblagépen és mobileszközön. Ha nem, akkor elveszíti az ügyfeleket.

Keresőbarát weboldal készítés

Keresőbarát

A keresőbarát weboldal a SEO egyik alapja. Gondos technikai beállításokat követően a cél, hogy weboldalad a legelőkelőbb helyen jelenjen meg pl.: a Google találati listái között.

Közösségi média integrációk

Integráció

A közösségi média és a webhely integrációja segíthet a közönség elköteleződésében, a követők számának javításában és a forgalom növelésében egyaránt.

Pontosság

Számunkra fontos a megbízhatóság, ezért munkáink során nagy hangsúlyt fektetünk a megbeszélt határidők betartására.

Kapcsolattartás

A teljes folyamatot, a megrendeléstől a honlap átadásáig nyomon követheted online. Kommunikáció = elégedett ügyfél.

Fejlődés

Folyamatos fejlődés és tanulás biztosítja, hogy a legmagasabb színvonalon készítsük el a ránk bízott feladatokat.

Garancia

Elégedettségi garanciát vállalunk munkáinkra. Az együttműködés elején szerződés készül, ami mindkét fél érdekeit védi majd.

Azonosítsd márkád egy vonzó dizájnnal!

Te megálmodod, mi megtervezzük és kivitelezzük számodra a tökéletes megjelenést.

Év tapasztalat
0 +
Weboldal
0 +
Újratervezés

Okok, amelyek miatt szükség lehet egy webhely újratervezésére

A weboldal újratervezése drasztikusan hangzik – mert az. Egy jól végrehajtott weboldal-átalakítás drasztikus változásokat hozhat, és nem csak a megjelenésről beszélünk.

A weboldal újratervezése elengedhetetlen. Ez nem csak arról szól, hogy lépést tarts a tervezési trendekkel. A webhelyek újratervezése annak szükségessége, hogy lépést tarts a fejlődő iparággal, technológiával és az ügyfelek igényeivel. Ahhoz, hogy vállalkozásod növekedni tudjon, weboldaladnak képesnek kell lennie arra, hogy a legtöbbet hozza ki a márkádban rejlő marketingpotenciálokból.

A kérdés továbbra is fennáll, szüksége van-e a webhelyednek újratervezésre?

Első pillantásra előfordulhat, hogy weboldalad az elvárásoknak megfelelően működik és teljesít. De tudtad, hogy a webhely újratervezésével javíthatod annak fontos szempontjait? Növelheti az általános funkcionalitást, javíthatja tovább a felhasználói élményt és javítja vállalkozásod imázsát egyetlen átalakítással.

Elavult a dizájn, esetleg nem reszponzív a weboldal. Ne hagyd, hogy ügyfeleid elforduljanak Tőled.

Tarts lépést!

Minden változik körülöttünk és ez az a webhelyekkel sincs másképp. 

Új dizájnok, új hatásvadász eszközök, új trendek mellyekkel lépést kell tartanod.

Na, ne!

Miért kell újratervezni?

Webhelyedet évekkel ezelőtt tervezték?

Elavult a mai technológiához képest? Ha webhelyed a 2000-es évekből származik, az ügyfelek azt gondolhatják, hogy munkamódszered is elavult. A webes fejlődés gyors ütemével a weboldalak élettartama körülbelül 5 év. Webhelyed frissítésével az online jelenlét friss és érdekes a potenciális ügyfelek számára. Itt az ideje egy újratervezésnek?!

Nincs megfelelően optimalizálva?

Tudtad, hogy a webes forgalom több mint 70% -a mobileszközökről származik? És azt tudtad, hogy az asztali számítógépekre tervezett webhelyek nem működnek megfelelően okostelefonokon vagy táblagépeken? Ha nem optimalizált webhelyed, a látogatók gyorsan elhagyják és elveszíted a potenciális ügyfeleket.

Nem éri el az elvárt eredményeket?

Weboldalad nem olyan népszerű, mint vártad? Észrevetted, hogy néhány másodperc elteltével az emberek elhagyják a weboldalad? Valószínűleg azért van, mert valami nincs rendben a teljes honlap vagy az egyes oldalak tervezésével. Ha webhelyeden nehéz eligazodni, a látogatók nem maradnak. Itt az ideje néhány változtatást végrehajtani céljaid eléréséhez!

Nem figyeltek még fel Rád eléggé?

Készen állsz arra, hogy megtedd a következő lépést vállalkozásod megújításával? Bővíteni szeretnéd ügyfélköröd és növelni a bevételeket? Webhelyed jelentős online portál lehet vállalkozásod bővítéséhez. Ehhez azonban ugyanolyan keményen kell dolgoznia, mint Neked!

Karbantartás

Miért fontos a wordpress karbantartási szolgáltatás?

Gyakran teszik fel a kérdést, hogy mik azok a weboldal karbantartási szolgáltatások?

Röviden, a webhely fenntartása és védelme a WordPress által vezérelt webhely futtatásának elengedhetetlen és gyakran figyelmen kívül hagyott része. A WordPress webhelyeknek rendszeres karbantartási feladatokra és kiváló biztonságra van szükségük a megfelelő működés érdekében. A WordPress alapvető frissítéseitől, a témafrissítésektől a gyors javításokig vagy az egyedi munkákig.

Frissítés

A WordPress karbantartási szolgáltatások frissítéssel kezdődnek. Bármilyen elavult WordPress verzió, bővítmény vagy téma biztonsági kockázatot jelenthet.

Teljesítmény

A dolgok változhatnak, és a webhely teljesítménye is változhat. Ezért nyomon követjük webhelyed annak biztosítása érdekében, hogy az optimálisan működjön.

Tartalomfeltöltés

Tartalmaidat korlátlan mennyiségben feltöltjük, amikor csak szükség van rá. Igény szerint bármilyen, a weboldaladdal kapcsolatos módosítást elvégzünk (3 óra/hó).

Biztonsági mentés

Szükség esetén havonta vagy akár két hetente teljes körű biztonsági mentést készítünk, így mindig biztonságba tudhatod weboldalad.

Segítünk!

Gyakan ismételt kérdések

Néhány általános kérdés, melyek megválaszolásával igyekszünk segíteni döntésed.

 

Az egyes webhelyek tervezésének ideje eltérő a szükséges oldalak számától és a projekt egyéb részleteitől függően. Amennyiben rendelkezésre áll minden szükséges anyag, úgy  általában 3-10 munkanapon belül elkészül.

A weboldalak kialakításánál általában ingyenes stock fotókat és grafikákat használunk. Ha azonban saját, jó minőségű képeid vagy akár videóid (is) vannak, akkor ezek segítségével olyan weboldalt készítünk, amely hitelesebb képet ad vállalkozásodról a látogatóknak. Szolgáltatásaink között vállaljuk az online jelenléthez nélkülözhetetlen fotó és videó készítést is.

Jó kérdés! Semmi gond. Regisztrált domained ingyenesen összekapcsoljuk új weboldaladdal.

Csomagok

Szolgáltatás árak

Bemutatkozó weboldal

Egy oldalas weboldal

90.000

Ft-tól

Önkormányzati weboldal

Település bemutatása

150.000

Ft-tól

Üzleti weboldal

Cég-, szolgáltatás bemutatása

210.000

Ft-tól

Weboldal karbantartás

10.000

Ft

/hó-tól

Leszel a következő ügyfelünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi, INGYENES személyre szabott árajánlatunkat!