Reszponzív weboldal készítés, a Te igényeid szerint

Weboldal készítés

A weboldal ma már alapkövetelmény, de egy igazán jó weboldal kiemelhet a konkurencia soraiból. Képviseli a márkádat, látogatókat vonz, online névjegykártyaként működik és ha ügyesen van megalkotva, értékesít is helyetted.

WORDPRESS…MIÉRT?

A WordPress a világ legelterjedtebb CMS rendszere. Egy olyan keretrendszer, ami megkönnyíti a weboldalak fejlesztését és szerkesztését.

Te megálmodod, Én megvalósítom

HONLAP A TE IGÉNYEIDRE SZABVA

WordPress weboldal ár

Konzultációt követően ügyfeleimnek egyedi személyre szabott árajánlatot készítek!

Reszponzív

Webhelyednek könnyen használhatónak kell lennie asztali számítógépen, táblagépen és mobileszközön. Ha nem, akkor elveszíti az ügyfeleket.

Keresőbarát

A keresőbarát weboldal a SEO egyik alapja. Gondos technikai beállításokat követően a cél, hogy weboldalad a legelőkelőbb helyen jelenjen meg pl.: a Google találati listái között.

Közösségi média integráció

A közösségi média és a webhely integrációja segíthet a közönség elköteleződésében, a követők számának javításában és a forgalom növelésében egyaránt.

Mire számítsak?

Weboldal készítés lépései

Vedd fel velem a kapcsolatot, és fogalmazd meg elképzeléseidet honlapoddal kapcsolatban. Együtt átbeszéljük a részleteket, pontosítjuk elképzeléseid, és ezt követően elkészítem az árajánlatot.

Az árajánlat elfogadását követően szerződést kötünk, majd egy 50%-os előleg kiegyenlítést követően hozzálátok a munkához.

Minden a weboldaladdal kapcsolatos képet, szöveget, videót, illusztrációt összegyűjtünk, ezzel megkönnyítve a későbbi munkát. Fontos, hogy a megjeleníteni kívánt képi elemek a lehető legjobb minőségben kerüljenek ki az oldaladra. Ha nincsenek saját képeid, prémium stock fotókkal helyettesítjük. Mindenben segítek!

Miután megismertem elképzeléseidet, a szükséges információk birtokában azon leszek végig a folyamat során, hogy elégedett legyél és a megálmodott honlapot adhassam át Neked. A munkafolyamatot mindvégig nyomonkövetheted.

Honlapodnak minden eszközön megfelelően kell megjelenni, ezért nagy hangsúlyt fektetek a reszponzivitásra. Fontos, hogy weboldalad laptopon, asztali számítógépen, tableten és mobiltelefonon egyaránt jól mutasson, átlátható és könnyen olvasható legyen.

GDPR, ÁSZF, Adatvédelmi tájékoztató, Jogi nyilatkozat. Ugye milyen jól hangzanak?! Sajnos ezek manapság elengedhetetlen részei egy weboldalnak. Ezek technikai részéről gondoskodom, azonban a tartalmi rész biztosítása a megbízó felelőssége.

Egy sor tesztelés után élesítem az elkészült weboldalt és átadom a kezeléséhez szükséges belépési kódokat és jelszavakat. Amennyiben még nincs domain neved és tárhelyed, szívesen segítek annak ügyintézésével kapcsolatban, plusz költségek nélkül!

Weboldal készítés

* A feltüntetett funkciók tájékoztató jellegűek. Minden esetben a részletes megkeresés alapján készül egy egyedi árajánlat.