Tudd jó kezekben weboldalad

Karbantartás

Mikor gondoltál utoljára webhelyed műszaki és biztonsági kérdéseire? Elég időt töltesz a webhely karbantartásával? Ugye, hogy nem?!

Fontos a webhely karbantartása

MIÉRT FONTOS A WORDPRESS KARBANTARTÁSI SZOLGÁLTATÁS?

Gyakran teszik fel a kérdést, hogy mik azok a weboldal karbantartási szolgáltatások? Röviden, a webhely fenntartása és védelme a WordPress által vezérelt webhely futtatásának elengedhetetlen és gyakran figyelmen kívül hagyott része. A WordPress webhelyeknek rendszeres karbantartási feladatokra és kiváló biztonságra van szükségük a megfelelő működés érdekében. A WordPress alapvető frissítéseitől, a témafrissítésektől a gyors javításokig vagy az egyedi munkákig.

WP téma és bővítmény frissítés

A WordPress karbantartási szolgáltatások frissítéssel kezdődnek. Bármilyen elavult WordPress verzió, bővítmény vagy téma biztonsági kockázatot jelenthet.

SEO és teljesítményfigyelés

A dolgok változhatnak, és a webhely teljesítménye is változhat. Ezért nyomon követem webhelyed annak biztosítása érdekében, hogy az optimálisan működjön.

Tartalom feltöltés vagy módosítás

Tartalmaidat korlátlan mennyiségben feltöltöm, amikor csak szükség van rá. Igény szerint bármilyen, a weboldaladdal kapcsolatos módosítást elvégzek (max. 3 óra).

Biztonsági mentés készítése

Szükség esetén havonta vagy akár két hetente teljes körű biztonsági mentést készítek, így mindig biztonságba tudhatod weboldalad.

10.000 Ft/hó