Te megálmodod, Én elkészítem

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés kulcsfontosságú szolgáltatás minden vállalkozás számára. Első benyomás esetén nem kapsz második esélyt, ezért vállalkozásod márkanevét azonnal észre kell venni.

Arculatterv

Az arculattervezés elengedhetetlen eszköz vállalkozásod marketing kommunikációjában. Az első benyomás pozitív kialakítása fontos, melyet vizuális élményekkel is kialakíthatunk.

Logó

Logódnak egy pillanat alatt el kell mesélnie egy történetet. Professzionális betűtípusok és kiváló színek eredményeként, alakul ki az a bizonyos első benyomás.

Névjegykártya

A névjegykártya a vállalkozás marketing anyagainak részét képezi. Egy jól megtervezett névjegykártya fontos információkat közöl, és erősíti a márkanevet az ügyfelek tudatában.

Szórólap

Egy jól megtervezett szórólap megszólítja az embereket, üzenetet hordoz és eljuttatja azt a célközönségnek. Nyomdai előkészítéstől, egészen a kivitelezésig számíthatsz rám.

Tipográfia

A tipográfia az írásbeli tartalom stílusa. Ez magában foglalja a színek, a betűképek, a betűtípus és a méret választását, sőt a karakterek és a bekezdések közötti helyet is. A vállalkozás számára megfelelő tipográfia kiválasztása különösen fontos a sikeres márkaidentitás kialakításához.

színpaletta

A fogyasztók tudatalatti kapcsolatban állnak a különböző színekkel, ami befolyásolja a márka megítélését. A különböző színek szintén hátrányosan befolyásolhatják a használhatóságot, és egyes tartalmakat teljesen olvashatatlanná tehetnek. Fontos, hogy megfelelő színeket használj logód, webhelyed és marketinganyagod számára, ha azt szeretné, hogy márkád kiemelkedjen a fogyasztók számára.

LOGÓ KÉSZÍTÉS

20.000 Ft-tól
  • Egyedi logó készítése
  • Vektorgrafikus (jpeg, png, pdf stb. formátum)
  • Moodboard = Hangulattábla
  • 3 módosítási kör*

EGYÉB GRAFIKAI MUNKÁK

12.000 Ft-tól
  • Névjegykártya
  • Szórólap
  • Esküvői meghívó
  • Plakát

* A feltüntetett ár 3 módosítási kört foglal magában. Amennyiben a harmadik változat sem nyerné el a tetszésed, további módosításokra is van lehetőség, felár ellenében.