Légy Te is Online!

Facebook megjelenés

A statisztikák mindent elmondanak! A közösségi média az évek során folyamatosan fejlődött. Időről időre új trendek jelennek meg, ezért a hatékony közösségi média marketing létfontosságú szerepet játszik a vállalkozás bevételeinek növelésében. 

Hitelesség

A közösségi média puszta megléte megkezdi a márka hitelességének növelését. Ha vállalkozásodnak nincs közösségi médiafiókja, vagy van, de nem frissíted és nem optimalizálod rendszeresen, akkor nem ad jó benyomást. Nem tesz semmit a bizalom megteremtésében a potenciális ügyfelek iránt, és megkérdőjelezheti a felhasználókat, hogy vállalkozásod működőképes-e. Ez azért van, mert a „közösségi médiák megnézése” napjainkban a vásárlók számára a kutatási folyamat része. Ezért fontos napjainkban a vállalkozások számára a közösségi média.

SEO rangsor

A SEO az a folyamat, amellyel webhelyed magasabb helyezést ér el az olyan keresőmotoroknál, mint a Google. Mégis mi köze van a közösségi média marketingnek a SEO-hoz? Nos, több száz rangsorolási tényező figyelhető meg, amelyet a Google megvizsgál, amikor meghatározza, hogy mely webhelyek kerüljenek az első helyre, és a közösségi média is ezek közé tartozik. Minél több visszahivatkozást kapsz azoktól az emberektől, akik megosztják a tartalmad és beszélnek a vállalkozásodról, annál nagyobb jelentőséget tulajdonít a Google a Te webhelyednek.

A közösségi médiát a digitális marketing második leghatékonyabb formájának tekintik, de a vállalkozások több mint egyharmada egyáltalán nincs jelen a közösségi médiában. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a kisvállalkozásoknak nincs idejük vagy erőforrásuk a közösségi média marketingbe való befektetésre. 

Ha még nem volt időd, vagy egyszerűen nem tudod, hogyan hozz létre vállalkozásod számára közösségi médiaprofilt, segítek!

12.000 Ft-tól