Legyél Te is Online!

Facebook marketing

A statisztikák mindent elmondanak! A közösségi média az évek során folyamatosan fejlődött. Időről időre új trendek jelennek meg, ezért a hatékony közösségi média marketing létfontosságú szerepet játszik a vállalkozás bevételeinek növelésében. 

A Facebook a vezető közösségi médiaplatform, szinte minden típusú ember aktív felhasználója. A tiniktől a vállalati dolgozókig a Facebookot használják. Tehát ez egy csodálatos platform a vállalkozások számára márkaépítéshez, a megcélzott ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez, az ügyfelek frissítéséhez, a közösség és a kapcsolat építéséhez. Ha helyesen kezelik, akkor hatalmas számú leadet és értékesítést hozhat létre a vállalkozások számára. Így sok vállalkozónak jut eszébe az üzleti profil létrehozása és kezelése, DE időhiány miatt elmulasztja ezt. Olyan Facebook rajongói oldal kezelési szolgáltatást kínálok a vállalkozásoknak, hogy időt takaríthassanak meg, és a lehető legjobb eredményt érjék el.

Hitelesség

A közösségi média puszta megléte megkezdi a márka hitelességének növelését. Ha vállalkozásodnak nincs közösségi médiafiókja, vagy van, de nem frissíted és nem optimalizálod rendszeresen, akkor nem ad jó benyomást. Nem tesz semmit a bizalom megteremtésében a potenciális ügyfelek iránt, és megkérdőjelezheti a felhasználókat, hogy vállalkozásod működőképes-e. Ez azért van, mert a „közösségi médiák megnézése” napjainkban a vásárlók számára a kutatási folyamat része. Ezért fontos napjainkban a vállalkozások számára a közösségi média.

SEO rangsor

A SEO az a folyamat, amellyel webhelyed magasabb helyezést ér el az olyan keresőmotoroknál, mint a Google. Mégis mi köze van a közösségi média marketingnek a SEO-hoz? Nos, több száz rangsorolási tényező figyelhető meg, amelyet a Google megvizsgál, amikor meghatározza, hogy mely webhelyek kerüljenek az első helyre, és a közösségi média is ezek közé tartozik. Minél több visszahivatkozást kapsz azoktól az emberektől, akik megosztják a tartalmad és beszélnek a vállalkozásodról, annál nagyobb jelentőséget tulajdonít a Google a Te webhelyednek.

Közösségi média

Miért a Facebook?

A statisztikák mindent elmondanak! A közösségi média az évek során folyamatosan fejlődött. Időről időre új trendek jelennek meg, ezért a hatékony közösségi média marketing létfontosságú szerepet játszik a vállalkozás bevételeinek növelésében. 

A Facebookon keresztül posztolhatsz tartalmat, sztorikat, a hirdetéskezelőn keresztül pedig hirdetéseket hozhatsz létre. Az oldalad kezelésével új ügyfeleket szerezhetsz és gondoskodhatsz a felhasználókról. Releváns és lebilincselő bejegyzéseket készítek, vonzó grafikával kísérve, mely alapján potenciális ügyfeleid megismerhetnek.

A közösségi médiát a digitális marketing második leghatékonyabb formájának tekintik, de a vállalkozások több mint egyharmada egyáltalán nincs jelen a közösségi médiában. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a kisvállalkozásoknak nincs idejük vagy erőforrásuk a közösségi média marketingbe való befektetésre. 

Ha még nem volt időd, vagy egyszerűen nem tudod, hogyan hozz létre vállalkozásod számára közösségi médiaprofilt, segítek!

BASIC

30.000 Ft-tól / hó

Egy oldal kezelése

PRO

70.000 Ft-tól / hó

Két oldal kezelése